Toimitusehdot

Toimitusehdot 1.1.2010 alkaen

Yleistä verkkokaupasta:

Verkkokaupan tuotteita myy Korpi Design Oy (Y-tunnus 2244850-0). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.korpidesign.fi lisäämällä tuotteet ostoskoriin.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilaajan yksilöllinen ip-osoite talletetaan tilausprosessin ajaksi väärinkäytösten selvittämiseksi.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus:

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksutavat:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Korpi-Design Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika:

Käsittelemme tilauksen Korpi Design Oy:n aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Pankkiyhteyksistä riippuen maksun saapumiseen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Postitamme tuotteita viikoittain. Muut kuin varastotuotteet postitetaan viimeistään kuuden viikon kuluessa.

Toimitustapa ja toimituskulut:

Hintoihin lisätään toimituskulut. Toimitustapana Itellan rahti kiinteistön luo tai postipaketti riippuen toimitussisällöstä. Sisäänkanto vain erikseen sovittaessa.

Vaihto- ja palautusehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteisiin. Jokaisesta palautuksesta on otettava etukäteen yhteyttä Korpi Design Oy:öön ja asiasta sovitaan tapauskohtaisesti. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Noutamatta jätetty tilaus ei ole sama kuin palautettu tilaus.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• kopio Korpi Design Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Korpi Design Oy
Kristiinankatu 3
20100 Turku

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@korpidesign.fi tai puhelimitse numeroon 0207 929 677.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Itellaan.

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Korpi Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Korpi Design Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


________________________


REKISTERISELOSTE:

REKISTERINPITÄJÄ:
Korpi Design Oy
Vesijärvenkatu 20 B 27
15140 Lahti
Puh. 0207 929 677
Fax. 0207 929 679


YHTEYSHENKILÖ:
Jussi Nurmi, jussi.nurmi@korpidesign.fi

REKISTERIN NIMI:
www.korpidesign.fi verkkokaupan asiakkaiden yhteystiedot.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS (REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS):
Rekisteriä käytetään asiakkaan tilausten toimittamiseen ja mahdollisesti myös asiakassuhteen hoitoon ja asiakasyhteydenpitoon.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ:
Asiakkaista talletetaan seuraavat tiedot:
asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET:
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan www.korpidesign.fi –verkkokaupan tilauksista ja asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET:
Korpi Design Oy ei luovuta käyttäjärekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET:
Tietojen on käyttöoikeus vain niillä Korpi Design Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Tilaustiedot ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat palveluntarjoajan suljetuissa konesaleissa.